Ertsenrijk Feest logo

Ertsenrijk Feest logo

Zaterdag 8 juli 2023

08.00 tot 14.00 uur - Rommelmarkt

Flyer rommelmarkt Ertsenrijk-feest

Inschrijven via rommelmarkt@ertsenrijk-feest.be. Standhouders €2,- / 5 meter, opstellen vanaf 07:00 uur, auto mag op de standplaats.

 

Vanaf 20.00 uur - Jean & Les Flamands - Covers on the Rocks - DJ Kenny De Jong

Jean & Les Flamands - 21.30 tot 23.00 uur

Jean & Les Flamands

Jean & Les Flamands: In zijn strijd tegen alle Lady Gaga's van de wereld en tegen alle goedkope en bodemloze, fletse popliedjes ging Jean op zoek naar een oerdegelijke boy-band om zijn boodschap uit te dragen. Muziek moet eerlijk zijn, muziek moet verstaanbaar zijn & muziek moet recht uit het hart komen. Na een jarenlange zoektocht vond hij vijf apostelen die perfect voldeden aan het vooropgestelde profiel. De vijf jongens werden in afzondering geplaatst en ondergingen een drastische hersenspoeling. Zo ontstond Jean & Les Flamands! Hun repertoire bestaat uitsluitend uit oerdegelijke Vlaamse en Nederlandstalige songs die in het collectief geheugen gegraveerd staan. Hun missie: 'leer het volk terug hun eigen mooie liedjes zingen'. Het zal niet gemakkelijk worden want de muziekbusiness doet er alles aan om Jean te vinden en hem van deze wereld te doen verdwijnen. Ook het doen en laten van Les Flamands worden op de voet gevolgd.

Covers on the Rocks - vanaf 23.30 uur

Logo Covers on the Rocks

Is 'I Love the 90's' ook uw lijfspreuk? Dan bent u aan het juiste adres voor een gezonde portie rock en nostalgie, geserveerd met een frisse pint! We leerden elkaar kennen in de repetitielokalen van JC Smurf in Schaffen en zijn doorwinterde rockers. Ons palmares wordt gekleurd door verschillende hedendaagse rockschijven, maar ook die van de jaren '70 en '80 zullen we u niet onthouden. Bent u klaar om nog eens volmondig mee te zingen met de hits van de Stones, de Peppers, Metallica, Gorki en zelfs Raymond Van Het Groenenwoud (waar is die goeie ouwe tijd)?

Hebt u zin om volledig ondergedompeld te worden in een ongekende portie ambiance en muziek? Smeer dan uw stembanden en kom ons op een van onze volgende optredens vergezellen voor een sfeervolle avond die u niet snel meer zal vergeten (wildkamperen is verboden).

Covers On The Rocks op YouTube

DJ Kenny De Jong