Ertsenrijk Feest logo

Ertsenrijk Feest logo

Zaterdag 9 juli 2022

08:00 tot 14:00 uur - Rommelmarkt

Inschrijven via rommelmarkt@ertsenrijk-feest.be. Standhouders €2,- / 5 meter, opstellen vanaf 07:00 uur, auto mag op de standplaats.

 

Vanaf 20:00 uur - Funky’D’ - Covers on the Rocks - DJ Kenny De Jong

Funky´D´ - 21:30 tot 23:00 uur

Logo Funky D

Funky’D’ is geen gewone alledaagse coverband! FUNKY’D’ is een live act waarbij een leuke DJ in het midden van het publiek staat op mooie lichtgevende podiums! Verspreid over de zaal staan 5 professioneel opgeleide muzikanten/artiesten die een interactieve show geven tussen het publiek. Een zangeres, saxofonist, trompettist , beatboxer en DJ. Alle muzikanten en de dj zijn mooi gestyled in een kleurrijk (funky) pak.

Dit alles wordt dan nog eens aangevuld met een mooie en stijlvolle zangeres die het publiek in een mum van tijd kan entertainen in samenwerking met de kleurrijke muzikanten. Zij brengen heel fijne kwaliteitsmuziek voor jong en oud, zeer dansbaar en aangenaam voor oog en oor. Zowel vanaf de speciale gemaakte podia als tussen het publiek wordt er interactief en live gemusiceerd.

Covers on the Rocks - vanaf 23:30 uur

Logo Covers on the Rocks

Is 'I Love the 90's' ook uw lijfspreuk? Dan bent u aan het juiste adres voor een gezonde portie rock en nostalgie, geserveerd met een frisse pint! We leerden elkaar kennen in de repetitielokalen van JC Smurf in Schaffen en zijn doorwinterde rockers. Ons palmares wordt gekleurd door verschillende hedendaagse rockschijven, maar ook die van de jaren '70 en '80 zullen we u niet onthouden. Bent u klaar om nog eens volmondig mee te zingen met de hits van de Stones, de Peppers, Metallica, Gorki en zelfs Raymond Van Het Groenenwoud (waar is die goeie ouwe tijd)?

Hebt u zin om volledig ondergedompeld te worden in een ongekende portie ambiance en muziek? Smeer dan uw stembanden en kom ons op een van onze volgende optredens vergezellen voor een sfeervolle avond die u niet snel meer zal vergeten (wildkamperen is verboden).

DJ Kenny De Jong